Ruim 35 jaar ervaring met las- en constructiewerk!Grote stalen balkenconstructie distributiecentrum
Den Hartog Las- en Constructiebedrijf B.

Plaatsen brandtrappen van 15 meter hoog zonder kraan
Aan elke mooie klus komt ook een eind.

40 tons hijsframe voor spoorrails
Het maken van een 40 tons hijsframe voor het rechtstandig hijsen van een spoorrails.

Den Hartog Las- en Constructiebedrijf B.V.


Welkom bij Den Hartog Las- en Constructiebedrijf B.V. voor het lassen en bouwen van constructies op locatie. We stellen ons graag aan jou voor. Wij zijn een jong, innovatief en dynamisch las- en constructiebedrijf gevestigd in het midden van het land. We leveren solide en gedegen werk af. Ons bedrijf beschikt over ruime werkervaring en is breed inzetbaar. De afgelopen jaren hebben wij een breed scala aan werkzaamheden naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers verricht. Graag staan wij jou terzijde met allerhande werkzaamheden op het gebied van lassen en constructiewerkzaamheden. Wij kunnen de werkzaamheden in ons eigen pand verrichten of bij jou op locatie. Den Hartog: Kan niet, bestaat niet.

Onze service

Ons bedrijf denkt graag met jou mee teneinde een stevige, solide constructie voor je te realiseren. Wij beschikken over de benodigde certificeringsdocumenten om dit waar te kunnen maken. Ga jij voor kwaliteit en betrouwbaarheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Wij maken alle constructies volledig op maat en afgestemd op jouw wensen, specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar. Ieder verzoek is mogelijk, niets is voor ons te gek. Tevens staat klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel.

Meer over onze service


Werkwijze

Wanneer je op zoek bent naar een lasbedrijf in de buurt van Utrecht dan kun je uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We gaan graag met je in gesprek om je wensen in kaart te brengen.
Wanneer het probleem en de bijbehorende wensen duidelijk zijn, stellen we een passende offerte op voor de opdracht. Na akkoord op de offerte kunnen we starten met de werkzaamheden. We kijken ernaar uit om met je samen te werken!

Meer over werkwijze

Neem contact met ons op


Den Hartog Las- en Constructiebedrijf B.V. helpt jou graag bij een diversiteit aan las- en constructiewerkzaamheden.

Heb je vragen of wil je graag de mogelijkheden met ons bespreken?
Neem dan gerust vrijblijvend contact op door te bellen of een WhatsApp-bericht te sturen naar 06-36209184 of 06-19186092.
We staan je spoedig te woord.
Den Hartog Las en Constructiebedrijf B.V.
© 2007-2024
KvK 88491439
Contact
CMS
Website ontwikkeld door Romilan ICT